Klinikkens vision og personale

klinikkens GYNÆKOLOG
Speciallæge i gynækologi og obstetrik, PhD
STINNE HOLM BERGHOLDT
_

Personlig, professionel
og nærværende

-

telefon, 66136012
Telefontid, 9-11 mandag - torsdag

Vestergade 39, 3 tv
5000 Odense C

Vores vision

Vi vil give dig en nærværende og kompetent oplevelse, uanset om det er din første gynækologiske undersøgelse eller du har prøvet det mange gange før. De færreste kvinder ser frem til et besøg hos gynækologen, men hos os har vi forsøgt at skabe de bedste rammer for at du kan føle dig afslappet og tryg.

Vi tilbyder undersøgelse og behandling for gynækologiske symptomer og sygdomme, ved uønsket graviditet samt scanning i den tidlige graviditet. 

Vi tilbyder desuden gratis fertilitetsudredning og -behandling med insemination, såfremt både du og din partner er henvist fra egen læge. Behandlingen er også gratis selvom i har fælles børn i forvejen. Undersøgelser og inseminationsbehandling med donorsæd er også gratis, såfremt du er henvist fra egen læge, dog skal du selv bestille og betale for sæden. Der arbejdes aktuelt på en ordning, hvor Regionen refunderer udgifter til donorsæd- spørg i klinikken! 

Vi har her på siden samlet en passe nyttig information om de undersøgelser og behandlinger, vi tilbyder, samt om nogle af de mest almindelige gynækologiske sygdomme og symptomer, om fertilitetsbehandling og om symptomer i den tidlige graviditet. Hjemmesiden vil løbende opdateres og udvides, ligesom vi også håber, du vil følge med på klinikkens Instagram profil, hvor der også løbende vil blive delt nyttig viden, både ny og gammel, om kvinders underliv og de udfordringer, glæder og sorger, det undertiden kan give os!

Vi glæder os til at møde dig her i vores skønne klinik!


Stinne Holm Bergholdt, Speciallæge i gynækologi og obstetrik, PhD:

Stinne skriver: "Jeg er klinikkens ejer og er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik i 2019. Jeg overtog klinikken 1. april 2023.

Jeg har siden 2013 arbejdet på gynækologiske afdelinger i Svendborg, Kolding og på Odense Universitetshospital, og har bred erfaring fra det gynækologiske speciale.  Jeg har i min tid på sygehuset primært arbejdet med både celleforandringer og udredning og behandling af kræft i underlivet.

Før skiftet til praksis har jeg desuden arbejdet lidt over et år på Fertilitetsklinikken på OUH. Sideløbende med det kliniske arbejde har jeg lavet forskning, der primært har handlet om at optimere komplicerede patientforløb, hvor flere parter er ansvarlige for patientens forløb, og hvor det ofte kræver en særlig og koordineret indsats at hjælpe patienten godt igennem og videre i livet.

Min vigtigste mission er at give dig en personlig, nærværende og tryg oplevelse i klinikken og ikke mindst den bedste og mest kompetente behandling. 

Jeg er født i 1977 og er gift med Flemming. Vi bor her i Odense og har sammen tre skønne børn- to piger og en dreng."


Heidi Simonsen, lægesekretær

Heidi skriver: "Jeg er uddannet lægesekretær og har samlet 30 års erfaring på OUH og har de sidste næsten 20 år arbejdet indenfor det gynækologisk obstetriske speciale. Først i 14 år på Fødegangen på OUH og siden 2019 i gynækologisk speciallægepraksis.

Det er oftest mig du møder i telefonen eller i receptionen, og det er mig, der varetager en stor del af kommunikationen ind og ud af klinikken, samt hjælper med booking og flytning af tider, koordinerer bestilling af prøver forud for opstart af fertilitetsbehandling mv. Jeg er desuden den, der får alt det praktiske i klinikken til at fungere.

Det er min vigtigste opgave at være klinikkens smilende ansigt udadtil, og at give alle vores patienter en god oplevelse ved enhver kontakt hertil.

Privat er jeg gift med Ole og har to voksne piger."

Luise Køstner, klinikassistent:

Luise skriver ” Jeg blev uddannet Social og sundhedsassistent i år 2000. De sidste 20 år har jeg arbejdet på OUH. Jeg har været på både medicinsk samt kirurgisk afdeling og har derfor bred erfaring med mig herfra. Jeg startede her i klinikken i april 2022.

Du vil møde mig i receptionen men jeg er mest på stuen, hvor jeg assisterer Stinne. Her tilstræber jeg at skabe tryghed for dig i forbindelse med din undersøgelse og være med til at give dig så god en oplevelse som muligt og det er uanset om det er din første gynækologiske undersøgelse eller du har prøvet det mange gange før. Jeg vil gøre mit bedste for, at du føler dig tryg under hele undersøgelsen og velinformeret når du går herfra om, hvilke forholdsregler du bør tage dig efterfølgende.

Derudover møder du mig ved spiralkontrol, medicinsk abort samt fertilitetsbehandling. Jeg giver også svar på diverse prøver.

Privat er jeg gift med Morten og vi har sammen 3 børn."

Anne Bagge, jordemoder:

Anne skriver: "Jeg er uddannet jordemoder i 2002 og er fra 1. august 2023 ansat som jordemoder/sonograf ved gynækolog Stinne Holm Bergholdt.

Efter flere skønne år på føde- og svangregangen videreuddannede jeg mig i 2011 til sonograf ( ekspert i at scanne ) og jeg fandt hurtigt ud af, at scanning havde min store interesse. 

Jeg har været ansat som sonograf på OUH og scannet rigtig mange børn og vejledt ligeså mange forældre, og i 2015 blev jeg ansat på privat fertilitetsklinik.

Jeg har siden 2015 udelukkende specialiseret mig i alle former for fertilitetsbehandling, samt graviditetsscanninger (både tidlige og sene).

Jeg elsker alsidigheden i dette job, som giver mig mulighed for at bruge alt den erfaring jeg har samlet mig. I klinikken møder du mig i forbindelse med fertilitetsbehandlinger, aborter, udvalgte kontrolbesøg og scanninger af alle slags. Desuden møder du mig også på stuen med Stinne, hvor jeg også assisterer.

Jeg vægter de bløde værdier og omsorg højt i mig arbejde, naturligvis kombineret med høj faglighed. Høj faglighed ligger blandt andet i det tværfaglige samarbejdet med mine kolleger, som dagligt udvikler mig.

Privat er jeg gift med Christian og vi har sammen 2 voksne børn."

Klinikkens indretning

Receptionen

Venteværelset

Venteværelset

Kontoret

Klinikken

Klinikken